R_Travel_Agency_logo_sa_sjenom

 

Nakon dugogodišnjeg iskustva u turizmu,razvijajući i šireći poslovanje u skladu sa zadaćama koje su tržište i globalni trendovi pred nas postavljali nastala je “R-Travel” agencija, koja posluje kao izdvojeni pogon obrta Šuco-Tours.Bavimo se organizacijom putovanja, školskih ekskurzija, izleta, kako jednodnevnih tako i višednevnih, transfera na sva odredišta te smještaja. Sve što se nalazi u našoj ponudi realizirat ćemo po vašoj “mjeri”, na svaki upit prema vašim željama i interesima spremni smo organizirati program koji će predstavljati vrhunski doživljaj kreiran baš za vas.Surađujemo sa domaćim i stranim touroperatorima, školama, fakultetima, raznim udrugama, klubovima i firmama. Uz svoje educirane djelatnike nastojimo sve zahtjeve u potpunosti ispuniti i vaše putovanje ili boravak učiniti baš onako kao što bi i vi nama preporučili.Sigurna usluga, kvaliteta i fleksibilnost, stručno znanje i ljubaznost zaposlenih razlog su zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama, kao i mogućnost kreiranja putovanja prema Vašim željama i potrebama.Naš vozni park renomiranih marki,visoke turističke klase namjenjeni za komforna putovanja,udovoljavaju najvišim tehničkim, sigurnosnim i ekološkim standardima.

 

20180518_105936
Sigurna usluga, kvaliteta i fleksibilnost, stručno znanje i ljubaznost zaposlenih razlog su zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama, kao i mogućnost kreiranja putovanja prema Vašim željama i potrebama.
20180524_121327
.Specijalizirani smo za organizaciju svih vrsta putovanja.U potpunosti smo posvećeni vama da doživite destinaciju onakvom kakva ona doista jest.
20180820_192622
Info punkt posluje tijekom turističke sezone na više frekventnih mjesta.

Pravne napomene

Odgovornost za sadržaj
Sadržaj naših web stranica pripremamo s posebnom pažnjom i nastojimo svojim korisnicima pružiti točne i iscrpne podatke, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost. Ukoliko prilikom korištenja stranica zamijetite netočnosti ili nepotpunosti u sadržaju, molimo da iste prijavite putem e-maila.

Autorska prava
Materijali i radovi na ovim web stranicama, stvoreni od strane vlasnika stranica, podliježu hrvatskom zakonu o autorskim pravima. Svi materijali trećih osoba koji se nalaze na stranicama su kao takvi i označeni. Umnožavanje, prerada, distribucija ili bilo koja vrsta obrade izvan granica autorskog prava zahtijevaju pismeni pristanak dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanje i kopiranje stranica dozvoljeno je samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Vlasnik stranica stalno nastoji poštovati autorska prava drugih, odnosno koristiti vlastite radove ili radove slobodnih licenci.

Zaštita osobnih podataka
Ukoliko je neophodno i vezano za upit, rezervaciju ili zahtjev za newsletter, prikupljanje podataka obavlja se dobrovoljno na način da ih upisuje sam posjetitelj. Na svim mjestima gdje je to moguće, ponude i usluge koriste se bez unosa osobnih podataka. U slučajevima kada je poznat identitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi se podaci koriste samo u svrhu zbog koje ju je pošiljatelj uputio. Unatoč tome, posjetitelj koji odašilje osobne podatke elektroničkim putem treba uzeti u obzir ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i po pitanju sigurnosti te zaštite privatnosti osobnih podataka. Za potrebe održavanja sigurnosti sustava i izrade analiza uspješnosti web sustava, na web poslužitelju Hrvatskoga sabora prikupljaju se tehnički podaci o posjetiteljima koji ih osobno ne identificiraju. Izričito se protivimo korištenju podataka o tvrtki objavljenih u okviru kontaktnih podataka u svrhu slanja reklamnog ili informativnog materijala za koji nije upućen izričit zahtjev. Vlasnik web stranica zadržava pravo pokretanja pravnih postupaka u slučajevima nedozvoljenog slanja reklamnog materijala, npr. u obliku spam e-maila.